Skip to main content

Verktyg för gängsvarvning

Komplett program av verktyg för gängsvarvning för både invändig och utvändig bearbetning, för stigningar från 0,2 mm ända upp till 12 mm. SmiCut har även ett program av microverktyg för invändig bearbetning.

Besök vår sida om kunskap inom gängsvarvning, som innehåller många olika resurser för gängning.

FourCut: En revolution inom gängning

Gängskäret FourCut är ett av skälen varför SmiCut är världsledande inom verktyg för gängsvarvning. Det här extremt starka verktyget kan helt ersätta det triangulära gängskäret när det gäller utvändig gängning. FourCut finns tillgänglig i dem vanligaste stigningarna och har följande fördelar…

  • Kostnadseffektiv
  • Styrka
  • Åtkomlighet
  • Optimal släppning

Till FourCut finns även skär för spårstickning. Samma hållare används till både gängning och spårstickning. Se filmen nedan eller läs mer om fördelarna med FourCut.

Hållare med bättre åtkomlighet

SmiCut har utvecklat FourCut hållare som ger dig bättre åtkomlighet vid gängning och spårstickning. Hållarna bibehåller stabilitet och styrka samtidigt som dem ger utökade möjligheter till bearbetning mellan ansatser.

Filmer

Ta kontakt med oss!

Återförsäljare sökes

Bli en del av vår framgång

Vi letar aktivt efter återförsäljare för att utöka användningen av våra verktyg för gängsvarvning och förstärka varumärket SmiCut. Kontakta oss för att få mer detaljerad information om våra försäljningsvillkor, prislistor med mera. Vi har mycket teknisk information och hjälpmedel som underlättar försäljningen av våra gängverktyg.

För slutförbrukare

Premiumverktyg för din verksamhet

Vi säljer våra verktyg för gängsvarvning till slutförbrukare över hela Sverige. Vårt omfattande lager i kombination med teknisk expertis gör SmiCut till en leverantör du kan lita på. För att du som ny kund ska kunna uppleva kvaliteten på våra produkter erbjuder vi ofta specialpriser för att prova våra gängskär.

Ring: 0240-182 30

Maila: info@smicut.se